Френска гъбена супа

Френска гъбена супа
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
07/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
"Гъбена супичка по френска рецепта - изискана, вкусна, гореща"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и праза на дребно. Сложете ги в тенджера заедно с кравето масло.

Запържете добре и добавете гъбите, които предварително сте обелили и нарязали. Запържете и тях.

Налейте бялото вино и изчакайте 5 минути. Добавете сметаната, пилешкия бульон и подправките.

Намалете котлона и варете до готовност.

Махнете от котлона, пасирайте гъбената супа и сервирайте.

Френската гъбена супа е много вкусна.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: