Начин на приготвяне
В купа се смесват продуктите за маринатата за пилешкото, прибавя се филето и се обърква хубаво.
Оставя се на студено за поне час, след което се изпича на грил-тиган от двете страни, оставя се да изстине и се нарязва на ситни кубчета.
Филиите хляб се нарязват на ситни кубчета, нареждат се в тавичка, поръсват се с подправките и зехтина и се изпичат на тиган до готовност.
Босилекът със зехтина се пасира до еднородна смес, прибавя се към тях киселото мляко и се обърква хубаво с лъжица.
В купи се нарязва марулята на парчета, прибавят се пилешкото, изпечените крутони, соса, оцета, посолява се и се поднася готовата салата Цезар.
Рецептата за Салата Цезар по ориенталски е изпълнена!