Начин на приготвяне
В купа се разбиват с вилица яйцата със захарта, докато се разтопят кристалчетата. Добавя се разтопена мас, в киселото мляко се сипва сода да шупне и прибавяме в купата.
Накрая канела, ванилия, парченца боровинки и двата вида брашно.
Разбърква се на гъста каша тестото за сладки. Гребва се една супена лъжица и се поставя на купчинки върху хартия за печене.
Печем нашите меки сладки в загрята фурна 180 градуса около 18-20 минути, надуват се затова оставете между тях малко място.
Проличава си, когато са готови, ухаят апетитно. Изваждаме и хапваме вкусни, меки канелени сладки с боровинка. Излизат 15-18 броя. Добре е да се съхраняват в кутия, да не съхнат, а да останат меки!
Зарадвайте цялото семейство с тези ароматни канелени сладки!