Предястие Окото на дявола

Кирилова452Кирилова452
Новак
33
3
17/02/2020
"Това предястие сме готови да го опитаме само заради името - то е като забранения плод на трапезата "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо896
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват до твърд жълтък.

Като изстинат, се разрязват на половинки.

Жълтъците се разделят от белтъците и се поставят в купа.

С вилица се смесват добре с киселото мляко и сиренето.

След получаване на еднородна смес се добавят подправките, лукът, нарязан на дребно, щипка копър и магданозът към сместа за пълнените яйца.

Шприцовайте готовата смес в белтъчените половинки и изстудете добре предястие Окото на дявола, преди да сервирате.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар