Заешка чорба

dafowa
dafowa
Новак
19/05/2009
"Пилешката супа има голям конкурент за мястото си на трапезата ни в лицето на тази заешка чорба!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 344
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкисвате месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварявате в подсолена вода.

Обезкостявате, прибавяте ситно нарязания зарзават, заливате с бульона и доварявате. Малко преди да свалите чорбата от огъня, добавете фидето и маслото.

Застройте с яйце.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар