Заешка чорба

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
19/05/2009
"Пилешката супа има голям конкурент за мястото си на трапезата ни в лицето на тази заешка чорба!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 173
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкисвате месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварявате в подсолена вода.

Обезкостявате, прибавяте ситно нарязания зарзават, заливате с бульона и доварявате. Малко преди да свалите чорбата от огъня, добавете фидето и маслото.

Застройте с яйце.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар