Белтъчен блат за торта

Белтъчен блат за торта

станимира караджовастанимира караджова
Помощник Готвач
108
571
240
338
1
25/02/2020
"Ето как да си приготвите белтъчен блат за торта"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 392
  • Преглеждания за месеца220
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците се разбиват на сняг с щипка сол, добавя се на части захарта при непрекъснато бъркане.

Прибавя се олиото, следва млякото, ароматите и накрая - брашното с бакпулвера, което сме пресяли предварително.

Сместа за блатовете за торта се изсипва в тава с размер 22 см, покрита с хартия за печене.

Блатът се пече на 180°C в предварително загрята фурна.

След като се изпече, се охлажда и разрязва хоризонтално на три платки.

Аз изрекох три отделни белтъчни блата за торта.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар