Ребърца с картофи и ориз

21/03/2020
"Вкусна яхния от ребърца с картофи и ориз "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо136
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ребрата и ги изпържете в тенджера. Добавете лука и чушката, нарязани на дребно.

Запържете за 5 минути и сложете доматеното пюре.

Изчакайте малко и налейте виното. След като се изпари алкохолът, добавете картофите, налейте вода и сложете подправките.

Варете апетитните ребърца на среден котлон до готовност на месото, като 10-15 минути преди да изключете, добавете ориза.

Сервирайте свинските ребърца с картофи още топло в дълбока чиния.

Ребърцата с картофи и ориз поднесете с подходяща гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар