Начин на приготвяне
Сварете картофите, обелете ги и ги намачкайте още топли.
Прибавете пилешката кайма.
Добавете настърганата глава лук, подправката за пиле и млян черен пипер. Чукнете едно яйце.
Омесете каймата до еднородност. Сварете яйцата и моркова поотделно. Обелете ги.
Разстелете каймата върху лист стреч-фолио.
Подредете обелените яйца, морковени пръчици и лентички кисели краставички. Поръсете с грахови зърна.
Свийте на руло с помощта на фолиото.
Внимателно го прехвърлете в тава, застлана с домакинска хартия.
Изпечете сочното солено руло в загрята фурна до 250 градуса до готовност.
Преди поднасяне, нарежетеКомбинираното руло с картофи и пилешка кайма на филийки.
Поднесете рулото с кайма с подходяща салата.