Начин на приготвяне
Филето смиламе в месомелачката заедно с лука и моркова.
Добавяме черния пипер, двете разбити яйца, настъргания чесън и ситно нарязания копър.
Разбъркваме добре всички продукти.
Каймата разделяме на две части, поставяме върху прозрачно фолио и с влажни ръце разстиламе, подреждаме сварените яйца и завиваме на руло.
Така процедираме и с другата кайма, нея поръсваме с настъргания пармезан.
В тава си слагаме хартия за печене и слагаме рулата.
Покриваме тавата с фолио и печем на 190°C за 40 минути.
Изваждаме тавата с пилешкото руло, премахваме фолиото, намазваме с майонеза и запичаме за 10 минути на горен реотан празнично руло с пилешка кайма.