Начин на приготвяне
Нарязваме на ситно зеленчуците, слагаме ги в средна тенджера с вода на котлона и варим до почти готовността им.
Пилешкото месо от буркана го обезкостяваме и нарязваме на ситно.
Прибавяме и него при зеленчуците.
Варим още 5 мин и добавяме фидето, подправките и олиото.
Варим до готовност на фидето, дърпаме от котлона, добавяме прясното мляко, връщаме на котлона за още 2- 3 мин.
Разбиваме си през това време застройката от яйцето с оцета и след като дръпнем тенджерата от котлона отново застройваме пилешката супата .
Можем да поръсим пилешката супа с месо от буркан и с магданоз, но аз лично предпочитам да не го ползвам този път :)
Супата може да се консумира както топла, така и леко охладена !