Пилешко филе с кашкавал в галета от корнфлейкс

JivkaJivka
Новак
1
12
7
3
05/04/2020
"Опитайте това крехко пилешко филе с кашкавал - няма да сбъркате "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 158
  • Преглеждания за месеца198
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се начуква и се оформят 3-4 отделни филета.

Яйцето се разбива.

В друга купичка се смесват натрошената галета от корнфлейкс заедно с настъргания кашкавал.

Филетата се потапят последователно първо в яйцето, а след това в сместа от корнфлейкс и кашкавал.

След като добре са покрити от сместа от двете им страни, се овкусяват с подправките и се подреждат в йенска тенджера.

Върху тях се поставят малки кубчета от кравето масло.

Пилето се пече на предварително загрята на 180 градуса фурна.

Пилешкото филе с кашкавал в галета от корнфлейкс е много вкусно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар