Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Кашкавал пане с пилешко филе и бира

Кашкавал пане с пилешко филе и бира

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
1115004442
Кашкавал пане с пилешко филе и бира
Снимка: Нина Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Кой да се сети, че най-добрата гарнитура за кашкавал пането е пилешкото филе"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 700 г
  • пилешко филе - 250 г, нарязано на тънко
  • яйца - 5 бр.
  • брашно - 7 с.л.
  • бира - 300 мл
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на триъгълници с дебелина 1.5 см. По средата се разрязва като джобче и се слага парче от пилешкото филенце.

Когато всички кашкавалчета са готови, се слагат за 1 час във фризер, за да стегнат и да не се разтича кашкавалът при панирането.

През това време приготвяме панировката с бирата. Разбиваме жълтъците с бирата, брашното и солта. Накрая добавяме разбитите белтъци.

Изваждаме замразените парчета кашкавал от фризера и ги топим в панировката.

Пържим панирания кашкавал в силно загрята мазнина от всяка страна от 3 минути.

Кашкавалът пане с пилешко филе и бира е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: