Начин на приготвяне
Измийте месото и го смелете на кайма.
В тиган с малко мазнина запържете леко двете глави лук, нарязани на средно големи парчета.
Добавете каймата и пържете, докато промени цвета си и остане само на мазнина.
Добавете всички ядки, стафидите, карамелизирания лук, водата, меда, лимона и всички подправки.
Изчакайте водата да се изпари и остане на мазнина.
Вземете една кора, намажете с кравето масло и поставете в тавичката, предварително намазана с мазнина.
Вземете втора кора, отново я намажете с маслото и така, докато станат 6 бр.
Разпределете плънката отгоре равномерно и затворете с останалите 6 кори, като отново мажете всяка една от баничките с кайма с краве масло.
Печете вкусните банички в предварително загрята фурна на 180 градуса около 40 минути.
Извадете и поръсете различните банички с кайма с пудра захар.