Начин на приготвяне
В дълбока купа се слагат спагетите от двата пакета. Завира се вода. Може и в кана за топла вода. Спагетите се заливат. Похлупват се с чиния да се задушат за 3 минути, защото ще продължат да се готвят в тигана.
Изцеждат се в гевгир и се изстудяват със студена вода. Оставят се да се отцеждат. Тиквичката и морковите се обелват и измиват. Настъргват се на едрото ренде. Свинското се нарязва на малки мръвчици.
В тиган се слага олио да загрее. Слага се свинското и се запържва добре. Когато пържените свински свински хапки са готови, се махат от тигана. В същия тиган се слага още олио да загрее. Слагат се морковите и тиквичките да се запържат.
Добавя се малко водичка, за да се задушат. Когато пържените зеленчуци по китайски са готови, се отстраняват при свинското. В същия тиган се слага още малко олио. Добавят се спагетите да се запържат леко. Добавят се свинското със зеленчуците към пържените спагети.
Овкусява се с подправката на спагетите, къри, черен пипер и сол /по-малко, защото и соевият сос е солен/. Добавя се соевият сос. Разбърква се. Сервират се топли. Пържените спагети с къри и свинско са вкусни и студени.