Начин на приготвяне
Приготвяне на блатовете:
Смесвате всички съставки за блатовете в купа и разбърквате добре до получаването на хомогенна смес.
От нея изпечете 2 блатчета в тавичка с падащо дъно, всяко за около 10 минути в предварително загрята на 200 градуса печка.
Когато са готови, ги оставяте да изстинат.
Приготвяне на крема:
В блендер блендирате банана и кашуто. Изсипвате сместа в купа, прибавяте изварата, тахана и подсладителя и разбърквате добре.
Намазвате първия блат с крема, слагате отгоре втория и отново намазвате с крем.
След това декорирате различната шоколадова торта с продукти по избор (аз използвах банан, кашу и шоколад) и оставяте суровата торта в хладилник за няколко часа или едно денонощие.
Имате разкошна какаова торта с крем от кашу.