Начин на приготвяне
Кипваме 1 литър вода в средно голяма тенджерка. Сипваме шарлан и хималайска сол, 1 шепа соеви хапки и нарязаните на много ситно 1 скилидка чесън и половин малко червено цвекло.
Варим около 5 минутки и добавяме фините спагети № 10. Разбъркваме и подправяме със смлян черен пипер, кафява кристална тръстикова захар и ябълков оцет. Сваряваме ги за около 10 минути до готовност на пастата.
След това прецеждаме, в случай че има излишна течност, подправяме с хималайска сол на вкус, ако е необходимо, и оставяме на страна да се охладят.
Измиваме и нарязваме всички свежи, пресни и крехки зеленолистни – 10 листа червена къдрава салата Лоло Росо, 5-6 листа зелена салата Джентелина, 5-6 листа ситно къдравата салата сорт Лоло Бионда, 3 свежи стръка майорана, 1 шепа пресни листа естрагон, перца пресен лук, 1 шепа свежи листенца рукола и 1/3 връзка магданоз (без дръжките).
Добавяме розово оцветените от червеното цвекло сварени спагети със соеви хапки.
Овкусяваме с бяла балсамова подправка за салати (оцет Балсамико), нерафинирано здравословно слънчогледово масло – шарлан и хималайска сол – на вкус.
Разбъркваме соевите хапки, така че съставките да се опознаят и равномерно овкусят.
Поднасяме соевите хапки и розови спагети и салата - микс от прекрасни вкусове и цветове – засищаща радост за сетивата!
Чудно Вкусно!