Начин на приготвяне
Във вряща вода сваряваме спагетите заедно със соевите хапки, половин чаена лъжичка хималайска сол и половин супена лъжица шарлан. Докато се варят, приготвяме зеленчуците.
Обелваме и нарязваме чесъна, лука и морковите и ги сипваме в тиган с шарлан в същата последователност. Захлупваме тигана с капак. След като зеленчуците омекнат, добавяме подправките - хималайска сол, чубрица, черен смлян пипер, червен пипер, както и индийските подправки - кимион, куркума, мадраско къри, кориандър и джинджифил на прах.
Разбъркваме и оставяме съставките да се опознаят.
Изцеждаме сварените спагети със соевите хапки в гевгир от водата и прибавяме в тигана. Ако се налага добавяме още мазнина. Хубаво и равномерно разбъркваме спагетите със зеленчуците с помощта на две бъркалки, така че да не остават светли спагети, а навсякъде да се овкуси със зеленчуковата плънка. След няколко минути са готови!
Поднасяме пържените спагети задължително топли!
Сочни и необикновено вкусни пържени спагети със соеви хапки, зеленчуци и ароматни подправки в индийски стил!
Чудно Вкусно!