Пролетни шункови рулца

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Помощник Готвач
229
1k
530
183
1
22/04/2020
"Пролет е, без рулца не може "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо302
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За това апетитно мезе лешниците се смесват с нарязания джоджен, сусам, счукания или настърган чесън и част от майонезата.

Шунката се нарязва на тънки резени, които се намазват с лешниковата смес и се навиват на солени рулца.

Покриват се с фолио и се оставят в хладилника.

Непосредствено преди сервиране шунковите рулцата се украсяват с останалата част от майонезата.

Пролетните шункови рулца се гарнират с малки листенца джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ана Мики
Ана Мики
23.04.2020 11:37
Невероятен вкус имат. Чудесни за предястие и изненада за семейството.
0
0