Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Пълнени яйца»Фаршировани великденски яйца с авокадо

Фаршировани великденски яйца с авокадо

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
16
"Доста иновативна идея за аперитив, не мислите ли?"

Необходими Продукти

  • яйца - 8 бр. сварени
  • майонеза - 100 г
  • авокадо - 1 бр. меко
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • розмарин - цвят от
  • маслини - за гарниране
  • маруля - листа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете сварените яйца. Срежете ги на половинки. Отделете жълтъците в купа.

Отделете вътрешността на авокадото и го прибавете към жълтъците.

Добавете майонезата. Овкусете със сол и черен пипер.

Шприцовайте от сместа в яйчените лодки. Гарнирайте апетитните пълнени яйца с маслинка и цвят от розмарин.

Подредете фаршированите великденски яйца с авокадо в плато върху листа от маруля и поднесете.

Подходящи са за аперитив.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: