Лека кремсупа от лапад

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Чирак
126
526
248
190
2
25/04/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо219
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Спаначена Супа

Начин на приготвяне

Лападът се слага в тенджера на котлона и се покрива с вода.

Прибавят се нарязаните картофи и лука и зеленчуковата супа се готви до готовност на картофите.

Овкусява се със сол и джоджен и се капва малко олио.

След като е сварена лападената супа, се оставя се да се поохлади малко.

Когато поизстине, се добавят сиренето и киселото мляко и всичко се пасира.

Кремсупата от лапад се съчетава добре с крутони или препечена филийка.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар