Свински ребърца с мед и бира

05/05/2020
"Апетитни, крехки свински ребърца с мед и бира - нападайте "
Приготвяне10 мин.
Готвене210 мин.
Общо220 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо785
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинските ребърца и го подсушете.

Намажете с меда от двете страни и го сложете в глинен гювеч с капак.

Поръсете с подправките и налейте бирата.

Нарежете кравето масло на малки парчета и ги сложете върху ребрата.

Затворете капака и печете в студена фурна на 250 градуса за 15- 20 минути.

Намалете фурната на 160-170 градуса печете ребрата на фурна 3 часа.

Махнете капака, като внимавате да не се изгорите, и оставете за 10- 15 минути, за да хване хубава медена коричка.

Извадете и сервирайте свинските ребърца с мед и бира.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар