Начин на приготвяне
Много е лесно да се отвори готовия пакет пудинг, добави млякото и кремът е направен, но аз ви предизвиквам да направим домашен пудинг. Много е лесно даже!
В касеролка сложете прясното мляко, като заделите половината чаша.
Добавете захарта и ванилията. Изчакайте да заври.
През това време разбийте жълтъците с заделеното мляко и царевичното нишесте.
Добавете го на тънка струйка в касеролата, като не спирате да бъркате. Намалете котлона и изчакайте да се сгъсти ваниловият пудинг.
Оставете да изстине леко за 10 минути.
В тавичка подредете един ред бисквити. Сложете от домашния крем, малко кокосови стърготини и малко орехи.
Отново бисквити и така до изчерпване продуктите, като завършите с крем.
Готовата класическа бисквитена торта поръсете с орехи и оставете в хладилника за няколко часа.
Сервирайте лека пудингова торта с топинг карамел.