Начин на приготвяне
Мекото масло и захарта се разбиват добре за около 5 мин, да се получи пухкава светла смес.
Прибавя се 30 г крема сирене и се разбива. След това се прибавят един жълтък и 2 яйца.
Ванилията, бадемовата есенция и солта. Постепенно се прибавя и брашното и бакпулверът, като е добре да се бърка с миксер, докато е възможно, след това с шпатула.
Не се меси много, колкото да го направите на топче. Сложете в хладилника за около 3 - 4 часа.
След това се разточва върху набрашнена повърхност около 0.5 мм до 1 см - зависи от формичките.
Пече се в предварително загрята фурна на 180°C за 10-15 мин - до златисто. Тези маслени бисквити не променят формата си при печене.
Американските бисквити се оставят да изстинат напълно.
Кремът се приготвя със студено крема сирене 200°C и 6 с.л. пудра захар - разбиват се до еднородност.
Аз сложих в шприц и сложих по ъглите на слепените бисквити, а вътре лъжичка от сладкото, за да не се разтече.
Тези маслени бисквити с крема сирене и сладко са идеални за всякакви поводи.