Бяла риба с гъби

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
06/06/2011
"Не е трудно да се приготви бяла риба, майсторлъкът е да изберете подходящия сос, който ще подчертае вкуса ѝ"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 375
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Насоляваме рибата, правим малки дупчици, в които поставяме дребни парченца нарязани гъби.

Слагаме няколко парченца масло на дъното на тавичка, подреждаме рибата и върху нея отново слагаме бучки масло.

Изпичаме до омекване, като от време на време поливаме с вода.

Изваждаме рибата, към соса прибавяме сметаната, ситно нарязания копър, лимоновия сок и солта. Възваряваме и наливаме в сосиера.

Италиански грил тиган с мраморно покритие 28 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Италиански грил тиган с мраморно покритие 28 см
51.00 лв.
39.27 лв.
Виж ››

Хубав качествен грил тиган, който определено заслужава място във вашата кухня!

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Веселин
Веселин
15.03.2012 13:34
Страхотно е.Приготвих го и се получи ястие със страхотен вкус.
0
0