Панирани пилешки пържоли от бут

10/05/2020
"Добър апетит с тези сочни пилешки пържоли, които поднасяме с подходяща гарнитура "
Приготвяне10 мин.
Готвене8 мин.
Общо18 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо459
  • Преглеждания за месеца459
  • Преглеждания за седмицата87
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

  • пържоли - 4 бр. пилешки, от бут
  • сол
  • черен пипер
  • брашно - за овалване
  • галета - за овалване
  • яйца - 1 бр.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбива в широка чиния.

Пилешките пържоли се овалват първо в брашното.

После - в яйцето, а последно - в галета.

Пържат се панираните пържоли в горещо олио да златисто.

Панирани пилешки пържоли от бут сервираме със сочна зелена салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар