Панирани пилешки шницели на фурна

20/05/2020
"Панирани пилешки шницели, които сервираме със свежа салатка, за да ги превърнем в перфектната чиния за обяд или вечеря "
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо292
  • Преглеждания за месеца292
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешките гърди и го нарежете на пилешки пържоли.

Начукайте ги леко с дървено чукче.

Поръсете ги със сол, черен пипер и кърито. Оставете ги за половин час.

Оваляйте всяка една в брашно, после в разбитото яйце и след това в галетата.

Подредете в тавичка вкусните шницели, застлана с хартия за печене.

Поръсете с малко зехтин и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Извадете панираните пилешки шницели на фурна и сервирайте веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар