Граса боб яхния

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Чирак
76
235
165
66
1
23/05/2020
"Приятен апетит с граса боб яхния "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо39
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пилешки фенер - 1 бр.
  • граса - 400 г зелен боб
  • лук - 1 глава кромид
  • зелен чесън - 1 стрък
  • моркови - 1 бр.
  • краве масло - 1 с.л.
  • девесил - 1 стрък
  • джоджен - 1 стрък
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - 1/2 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме пилешкия фенер да се вари заедно с нарязания на колелца морков, ситно нарязаните лук и чесън.

След като месото се посвари добавяме солта и червения пипер и прибавяме зеления боб.

Брашното разреждаме с малко водичка, за да получим гъста каша, с която да сгъстим яхнията.

Пет минути преди да свалим зеления фасул яхния от огъня добавяме брашното при постоянно разбъркване.

Сваляме граса боб яхнията от котлона и прибавяме пресните джоджен и девесил.

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар