Граса боб яхния

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Помощник Готвач
147
646
323
232
3
23/05/2020
"Приятен апетит с граса боб яхния"
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо829
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки фенер - 1 бр.
  • граса - 400 г зелен боб
  • лук - 1 глава кромид
  • зелен чесън - 1 стрък
  • моркови - 1 бр.
  • краве масло - 1 с.л.
  • девесил - 1 стрък
  • джоджен - 1 стрък
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - 1/2 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Слагаме пилешкия фенер да се вари заедно с нарязания на колелца морков, ситно нарязаните лук и чесън.

След като месото се посвари добавяме солта и червения пипер и прибавяме зеления боб.

Брашното разреждаме с малко водичка, за да получим гъста каша, с която да сгъстим яхнията.

Пет минути преди да свалим зеления фасул яхния от огъня добавяме брашното при постоянно разбъркване.

Сваляме граса боб яхнията от котлона и прибавяме пресните джоджен и девесил.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар