Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Кростини с риба тон, котидж и репички

Кростини с риба тон, котидж и репички

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Кростини с риба тон, котидж и репички
Снимка: Станислава Вълкова
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
18 мин.
Порции
4
"Ориенталска закуска от кростини с риба тон, котидж и репички - насладете ѝ се"

Необходими Продукти

  • багети - ½ бр. нарязан диагонално на филийки
  • риба тон - 1/2 бр. консерва
  • котидж сирене - ½ кутийка
  • репички - 5 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • лимонов сок
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте решетката на фурната. Поставете филийките багета.

Намажете филийките с малко зехтин и печете на 20 см от скарата в продължение на 2-1 минути, докато филийките станат златисти.

Обърнете и изпечете от другата страна.

Извадете рибата тон от консервата. В купичка овкусете с черен пипер, лимонов сок, зехтин и сол.

Разстелете по една лъжица котидж сирене върху тостовете и разстелете малко от овкусената риба тон, за да покрие.

Отгоре украсете вкусните кростини с нарязаните кръгчета репички и листа босилек или магданоз.

Сервирайте кростините с риба тон, котидж и репички веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: