Бисквитено-бишкотена торта с ягоди

Reneta PetrovaReneta Petrova
Новак
10
17
72
16
10/06/2020
"Торта с повод и без повод - уникална е "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо621
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бисквитена Торта

Начин на приготвяне

Приготвяме си първо пудинга, както е написано на опаковката. В правоъгълна форма нареждаме първо един ред бисквити, потопени в студено мляко.

Заливаме с една част от крема, нареждаме отгоре нарязани на половинки ягоди.

Върху тях слагаме бишкотите. Заливаме отново с крема и нареждаме ягоди.

Правим още един ред бисквити и заливаме с останалия крем.

Украсяваме бисквитената торта по желание. Оставяме в хладилника една вечер.

Може да се комбинират два вида крем и два вида бисквити. А ако нямате бисквити или бишкоти, може да я направите само с един вид продукт.

Също така може да потапяте бисквитите и бишкотите в кафе или какао.

Ако нямате ягоди може да замените и с друг плод.

Затова обичам този вид торти - бисквитено-бишкотена торта с ягоди, винаги може да се импровизира и винаги става бързо, лесно и вкусно.

Практичен метален нож за тесто 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен метален нож за тесто 20 см
7.55 лв.
Виж ››

Приготвянето на тестени сладкиши и солени изделия вече е по-лесно, бързо и точно, благодарение на металния нож за тесто. Усъвършенствайте уменията си в боравенето с тесто и станете истински самоук талант с вашия нов метален нож за тесто!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар