Начин на приготвяне
Приготвяме си първо пудинга, както е написано на опаковката. В правоъгълна форма нареждаме първо един ред бисквити, потопени в студено мляко.
Заливаме с една част от крема, нареждаме отгоре нарязани на половинки ягоди.
Върху тях слагаме бишкотите. Заливаме отново с крема и нареждаме ягоди.
Правим още един ред бисквити и заливаме с останалия крем.
Украсяваме бисквитената торта по желание. Оставяме в хладилника една вечер.
Може да се комбинират два вида крем и два вида бисквити. А ако нямате бисквити или бишкоти, може да я направите само с един вид продукт.
Също така може да потапяте бисквитите и бишкотите в кафе или какао.
Ако нямате ягоди може да замените и с друг плод.
Затова обичам този вид торти - бисквитено-бишкотена торта с ягоди, винаги може да се импровизира и винаги става бързо, лесно и вкусно.