Начин на приготвяне
Първо, върху котлона в тиган си загрях олиото на силна температура.
След това нарязах пилешкото месо на кубчета и запържих в сгорещеното олио.
Докато късчетата месо се сотират, си отворих консервата гъби печурки и ги прецедих и след това ги пуснах при месото и разбърках.
Измих чушките и ги нарязах на ленти и след това ги добавих в тигана към другите продукти.
След това си почистих скилидките чесън.
След което си измих, обелих и нарязах домата на кубчета.
Добавих червения пипер и разбърках, после - домата, щипката захар и солта.
Оставих да покъкрят, докато се изпари сокът от домата.
И накрая, когато бяха готови пилешките късчета, си изключих котлона и добавих черния пипер.
И сме готови... Имаме нашето вкусно пиле соте със зеленчуци