Ретро пастет

Христинка КолеваХристинка Колева
Чирак
105
2k
401
186
26/06/2020
"Домашен ретро пастет - мажете филийки на воля "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо218
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се измиват, почистват от жилките и подсушават на кухненска хартия.

Лукът се нарязва на полумесеци.

В тиган се загряват олиото и кравето масло. Добавят се лука и чесъна. Бланшират се.

Прибавят се дробчетата и се запържват до леко зачервяване. Не трябва да се препържват, отвътре трябва да останат леко розови. Добавя се сметаната и се отместват от огъня.

Сместа се оставя да изстине.

Поставя се в блендер и се пасира.

Пастетът се овкусява със сол и черен пипер.

Приятен апетит! Ретро пастетът е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар