Начин на приготвяне
Пилешките бутчета се измиват и се оставят да се отцедят. Овалват се с брашно и се нареждат върху дъска. Взима се съда на блендера.
Авокадото се почиства и се слага в блендера. Лукът се почиства и измива. Магданозът се измива. Чесънът се почиства. Добавят се. Добавят се заквасената сметана и малко олио.
Добавят се слънчогледовите семки, сусама и галетата. Овкусява се със сол и черен пипер. Добавя се бирата. Сместа се блендира. Подготвя се намазнена тава.
Съдът на блендера е удобен за потапянето на бутчетата в панировката.
Фурната се загрява на 180°. Всяко бутче се панира с пасираната течна панировка. Нареждат се в тавата.
Пекат се около 30 минути. Насладете се на печените бутчета със свежа панировка.