Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Пържен ориз»Пържен ориз по китайски Чоу фан

Пържен ориз по китайски Чоу фан

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Пържен ориз по китайски Чоу фан
Снимка: Станислава Вълкова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Вкусен ориз по китайски - любим ни е"

Необходими Продукти

  • сварено месо - 150 г по избор
  • ориз - 300 г сварен
  • растително масло - 3 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • подправки за супа - 1 с.л.
  • лук - 1 глава (средна)
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Растителната мазнина се загрява, прибавя се оризът и се пържи за около 15 минути, като периодично се разбърква.

Добавят се нарязаното на ивици сварено месо, подправките и разбитите яйца.

Всичко се разбърква.

Преди поднасяне, пърженият ориз се поръсва с нарязания на ивички лук.

Пърженият ориз по китайски Чоу фан е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: