gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Пържени патешки сърца

Пържени патешки сърца

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k11k7k12k12
Пържени патешки сърца
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
09/07/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Пържени патешки сърца - любим деликатес"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме си добре лука и го нарязваме на дребно.

В тиган слагаме олиото и след като се загрее, добавяме лука.

В друг тиган поставяме маслото и оставяме да се загрее.

След като е готово, добавяме почистените и нарязаните на две патешки сърца.

Когато кромидът омекне, го добавяме към пържите сърчица, като разбъркваме добре.

Овкусяваме с черен пипер и сол на вкус.

Към тях добавяме и сока от лимона, като оставяме още няколко минути на котлона.

Сервираме пържените патешки сърца поръсени отгоре с пресен магданоз и резенче лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: