Начин на приготвяне
Измийте месото и го нарежете на големи хапки, поставете го в тенджера с подсолена вода и го сварете до готовност, като припенвате при завиране.
Извадете свареното свинско и го накъсайте, поставете го в отделна чиния, а бульона прецедете.
Сипете бульона в тенджера и поставете на котлона. Добавете предварително измитите и почистени зеленчуци, нарязани на малки кубчета.
Посолете, ако е нужно, и добавете черен пипер на вкус, намалете котлона на ниска степен и варите до готовност зеленчука.
Прибавете накъсаното месо и оставете да заври отново.
Прибавете предварително много добре измития под течаща вода ориз и варите до готовността му.
Поръсете вкусната супа със свинско със ситно нарязания джоджен и отстранете от котлона.
Направете си застройката от много добре разбитите яйце и кисело мляко, темперирайте с чорбата на супата и я прибавете към нея.
Поставете маслото и разбъркайте супата със свинско месо, ориз и зеленчуци, оставете за 10 минути да се задуши под капак преди сервиране.