Бухти Зиг-Заг

Христинка КолеваХристинка Колева
Чирак
108
2k
407
188
13/07/2020
"Различни и апетитни бухти - нашето изкушение, на което е трудно да устоим "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо811
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбъркват с телена бъркалка заедно със захарта.

Към тях се прибавят млякото и брашното, като се редуват.

Накрая се добавя солта.

Сместа трябва да бъде по-гъста от палачинковата.

Готовата смес се поставя в пош с кръгъл накрайник.

Бухтите трябва да се пържат в маслена баня, загрята на средна температура.

Тестото се шприцова на зиг-заг в загрятото олио.

Бухтите, като се позачервят, се обръщат.

Изваждат се върху кухненска хартия.

Бухти Зиг-Заг се поднасят се със сирене, мед или любимо сладко!

Приятен апетит!

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар