Начин на приготвяне
Свински пържоли Изненада за вкусна вечеря или пък обяд.
Първо овкусяваме свинските пържоли, след това нарязваме на тънки кръгчета лука и обеления домат. Слагам в тавата, в която ще пека, хартия за печене (днес нямах, но и без нея станаха ), нареждам в два реда кръгчета лук, върху тях слагам двете пържоли.
Така, че да покрият лука, намазвам ги отгоре обилно с горчица и след това отгоре нареждам кръгчетата домат така, че да покрият пържолите, наливам виното и водата и после във фурната да се пекат.
Сварявам картофа.
След като са вече изпечени пържолите, върху всяка настъргвам по половин картоф (моят беше само един, но голям), добавям по сметаната върху картофа и настъргвам кашкавала.
Връщам отново във фурната до запичане на кашкавала и бон апети!
Неустоими пържоли с кашкавал!