Начин на приготвяне
Месото се нарязва на малки кубчета като хапки. Поръсват се със сол и черен пипер. В тиган се загрява олио и запечатваме месото от всички страни, докато стане леко златисто.
Изважда се в чиния и покриваме с алуминиево фолио, да запази топлината.
В тенджерка или в същия тиган се разтопява маслото. Добавя се настърган морков, брашното и запържваме за кратко.
Сипва се топло прясно мляко и разбъркваме непрекъсното с бъркалка, докато се получи рядък сос.
Овкусява се със сол и щипка черен пипер, месото се връща в соса и оставяме на тих огън за кратко, а месото е почти готово.
Сервираме порция свински късчета със сос, поръсени с нарязан пресен магданоз и щипка черен пипер!