Какаов пандишпан с млечен крем

Кристиан АлександровКристиан Александров
Иноватор
324
1k
1k
391
1
28/07/2020
"Мекичък и много вкусен какаов пандишпан с млечен крем "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо327
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме жълтъците със захарта на пухкав крем.

Разбиваме белтъците на сняг и ги смесваме с жълтъците, като разбъркваме внимателно с шпатула.

Пресяваме брашното, смесено с какаото, солта и бакпулвера директно в сместа. Разбъркваме и изсипваме в покрита с хартия правоъгълна тавичка.

Изпичаме пандишпана на 180 градуса за 25 минути. След като изстине, го отделяме от хартията, изрязваме краищата, за да изравним и го разделяме на две вертикално през средата.

Смесваме маскарпонет ос пудрата захар, разбъркваме и добавяме ваниловата захар, крема сиренето и йогурта.

Поливаме равномерно единия пандишпан с течен мед, отгоре разпределяме крема, заравняваме и поставяме другия пандишпан.

Прибираме в хладилника за 10-12 часа.

Нарязваме шоколадовия сладкиш на парчета и сервираме самостоятелно или с топка сладолед, топинг или друго по желание.

Какаовият пандишпан с млечен крем е готов.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мисса
Мисса
28.07.2020 21:03
Страхотен десерт!
0
0