Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска супа»Селска супа с цвекло и свинско

Селска супа с цвекло и свинско

ТатянаТатяна
Помощник Готвач
26251641
Селска супа с цвекло и свинско
Снимка: Татяна
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 300 г за готвене
  • цвекло - 3 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • червени чушки - 2 бр.
  • праз - 1 стрък
  • олио
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на кубчета и се слага в тенджера. Добавя се вода и се вари.

Цвеклото се измива и обелва. Нарязва се на едри кубчета.

Морковите се обелват и измиват. Нарязват се на филийки. Чушките се измиват и почистват от семките. Нарязват се на лентички.

Празът се почиства и измива. Нарязва се на филийки. Когато свинското месо е почти сварено, ако е необходимо, се добавя още вода.

Добавят се нарязаните зеленчуци. Добавя се олио и черен пипер.

Супата със свинско се овкусява се със сол. Вари се до пълно сваряване на местото и зеленчуците.

Селската супа с цвекло и свинско е от любимите бистри супи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: