Начин на приготвяне
Вземете тенджера и изсипете в нея олио. След това сложете късчетата месо.
Поръсете със сол и пипер меланж.
Сложете капак, за да се задушат, намалете на средна степен и периодично разбърквайте.
През това време нарежете луковите глави на тънки полумесеци.
След като месото е готово, изсипете върху него лука и разбъркайте. Гответе още няколко минути и изключете котлона.
Изсипете в чиниите от месото и го поръсете с настъргания кашкавал.
За да направите картофеното пюре, обелете и нарежете картофите.
Сложете ги да се варят в подсолена вода. След като заври водата, сложете един зеленчуков бульон. Варете до пълна готовност.
След което добавете маслото и майонезата и разбъркайте.
Сложете топки от пюрето в чиниите.
Накълцайте магданоза на ситно и поръсете.
Поднесете свинското с червен лук и пухкаво картофено пюре топло.