Начин на приготвяне
Намачкваме два от бананите в купа.
Добавяме яйцата и разбиваме на ръка.
Прибавяме брашното, кокосовото масло, сиропа от агаве, канелата, бакпулвера, ванилията, смлените орехи и хималайската сол.
Разбъркваме.
Нарязваме останалите два банана на парченца, добавяме ги в сместа и изсипваме в тефлонова формичка.
Печем на 200 градуса 25 минути.
Оставяме банановия сладкиш за 4-5 часа да се стегне.
Смесваме изварата, стевията, лимоновия сок и лимоновата захар.
С този лек крем намазваме нашия лек бананов сладкиш отгоре.
Нарязваме го на парчета, а върху всяко парче поставяме по кръгче банан.
Сервираме в чинийки и декорираме с топинг шоколад.