Празничен Агнешки Сач

Вероника МихайловаВероника Михайлова
Готвач
169
1k
337
228
2
05/09/2020
"Богат, празничен сач за всеки специален повод, който искате да орисате с благополучие и изобилие"
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо633
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на парчета (колкото по-малки ги нарежете, толкова по-бързичко ще ви се сготвят).

Сложете ги в намазнения и нагорещен сач, подправете ги на вкус със сол и пипер (или други подправки според предпочитанията ви).

Гответе месото до полуготовност, като периодично разбърквайте. След това добавете нарязаните чушки, лука и моркова.

Захлупете сача с капак, за да се задушат хубаво зеленчуците. След като поомекнат, сложете тиквичките и гъбите и щипка сол. Разбъркайте внимателно с дървена лъжица.

Оставете сача на огъня до пълна готовност на всички съставки, които са в него. След което го поръсете с настъргания кашкавал и запечете за 20 минути в слаба фурна.

Вашият празничен агнешки сач е готов.

Чугунен сач елипса с дървена подложка
Качество без компромис:
Чугунен сач елипса с дървена подложка
26.00 лв.
Виж ››

Чугунен сач, в който може да приготвите любимата си комбинация от месо и зеленчуци. Компактни размери, качество, очарователна овална форма.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар