Начин на приготвяне
Нарежете месото на хапки. Овкусете ги с кърито, сухия джинджифил, сол и черен пипер. Задушете в 70 г масло за 10-на минути или до готовност.
Кипнете тенджера с подсолена вода и добавете предварително накъсаните на розички броколи. Оставете за 5-6 минути, колкото леко да омекнат, но да запазят цвета си.
Отцедете и задушете в 50 г масло за 2-3 мин. Овкусете с пресния копър и малко сол.
Добавете нарязано на кубченца топеното сирене. Разбъркайте и снемете от огъня.
Нарежете лука на полумесеци, а чушката на кръгчета. Овкусете ги със зехтин, оцет и сол и ги намачкайте леко с ръце.
Свинските хапки с броколи и лук са готови.