Картофена чорба с чесън

ПетранаПетранаНовак
24/09/2013
"Икономична супа, която няма само да ви засити, тя ще ви сгрее и душата "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 144
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите, нарежете ги на кубчета и ги сварете до полу готовност в подсолена вода.

В отделен съд загрейте олиото и задушете ситно нарязания чесън. Добавете червения пипер, разбъркайте и изсипете при картофите.

Оставете чорбата да поври 15-20 минути на умерен огън. Свалете от огъня и застройте с млякото, в което сте разбили яйцето. Поръсете с магданоз.

Рейтинг

5 13
4 3
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Силвия
Силвия
24.10.2014 13:51
а фиде не слагате ли
0
0
мариа
мариа
25.11.2013 17:24
ами,няма червен пипер наистина
0
0
Веселка
Веселка
20.11.2013 13:37
В момента я готвя , но защо ми се струва , че тази на снимката няма червен пипер
1
1