Пуешки бутчета с градински чай и бира

Мария БожиловаМария Божилова
Помощник Готвач
236
944
704
272
3
22/09/2020
"Тайната на всяко вкусно ястие е в подправките, а пуешките бутчета, приготвени по тази рецепта, са просто уникални"
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо229
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешките бутчета се измиват много добре.

Слагат се в тенджера със студена вода и се прибавя дафиновият лист.

Вари се 60 мин на слаб огън, като периодично се отпенва.

Картофите се обелват, измиват и нарязват на дребно.

Слагат се в тава с капак.

Отгоре се слагат отцедените и сварени бутчета.

Зехтинът се разбърква с градинския чай и чубрица.

Ястието се посолява.

Залива се със сместа от зехтин, градински чай и чубрица.

Полива се с бирата и бульона.

Пече се под капак 60 мин на 180 градуса.

Рецептата за пуешки бутчета с градински чай и бира е подходяща за хранене за кръвна група B.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар