Лимецови сиренки

Мария БожиловаМария Божилова
Готвач
253
1k
764
291
3
04/10/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо426
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се изсипва в купата, в която ще се разбърква сместа. Прибавят се солта и захарта.

Разбъркват се много добре.

Яйцата се разбъркват на пяна. Прибавя се зехтина и се изсипват в брашното.

Сиренето се натрошава на парчета и се прибавя към брашното. Содата се прибавя към киселото мляко. Разбърква се до пълното шупване на содата, след което се изсипва в брашното.

Сместа за здравословните сиренки се разбърква с лъжица много добре до получаване на хомогенна смес.

С лъжица се изсипват топки от сместа върху хартия за печене. Домашните сиренки се пекат 40 мин. на 160 градуса.

След като се изпекат, лимецовите сиренки се изваждат от хартията, за да не се овлажнят.

Сгъваема бамбукова маса за закуска в леглото-17%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема бамбукова маса за закуска в леглото
24.00 лв.
20.00 лв.
Виж ››

Мнозина си мечтаят за закуска в леглото, а ние можем лесно да сбъднем мечтата ви с тази стилна бамбукова маса за закуска

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар