Заек яхния

10/10/2020
"Поднасяме чиния със заек яхния - ястие, което трябва да се опита, особено когато получавате рецептата за него наготово"
Приготвяне7 мин.
Готвене60 мин.
Общо67 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 206
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го нарежете на парчета.

В тиган загрейте 3 с.л. зехтин и запържете месото до златисто, като след няколко минути добавите и мащерката.

Добавете чесъна (нарязан на дребно), лука и зелената чушка.

Пържете около 5-7 минути. Сложете доматеното пюре и бульона.

Поръсете със солта, черния пипер и захарта.

Намалете котлона и варете около 45 минути яхнията със заешко.

Изключете, оставете леко да изстине и сервирайте заек яхния.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар