Начин на приготвяне
Разделете прясното мляко в два отделни съда. Прибавете към всяко по 5 супени лъжици захар и сложете млякото да заври.
Разтворете двата пудинга според указанията на опаковката и прибавяйте на тънка струя при непрекъснато бъркане към горещото мляко. Бъркайте докато се сгъсти.
Когато кремовете са готови махнете от котлона и към всеки прибавете по 20 грама масло. Към ваниловия крем добавете кокосовите стърготини. Разбъркайте.
Покрийте двата крема с фолио, докато се охладят.
В купа разбийте сладкарската сметана с миксер, до твърди връхчета. Разделете я на две и я прибавете към двата крема като бъркате с шпатула. Така ще получите два пухкави крема.
В тавичка наредете какаовите бисквити, покрийте ги с ваниловия крем и сложете стафидите. После наредете белите бисквити и покрийте с шоколадовия крем.
Накрая настържете шоколада и приберете бисквитената торта за няколко часа в хладилник.
Бисквитената Торта с Пудингов Крем е готова.